Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi

Information

Manufacturers

Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi View larger

Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi

New product

Cheek or "Buccularu" from the black pig, its name derived from the dialect word "buccularu" meaning check of the pig.

More details

24,00 € tax incl.

Add to wishlist

Customer ratings and reviews

(5/5)
1 rating(s) - 1 review(s)
View distribution

More info

Appearance: Piece of meat from the pig's cheek, pear shaped with a rind on the lower surface.

Consistency: Appearance when cut: White with evidence of lean pink meat.

Weight: Varies from 1.2 to 2.4 Kg

Taste: The taste is savoury but not salty and has a very fragrant aftertaste

Aroma: Intense and spicy

The Nebrodi Black Pig

Reviews

By (PALERMO, Italy) on 22 May 2020 (Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi) :
(5/5

Un gran figurone con gli amici

Stamane è arrivato il vostro pacco, prodotti bellissimi. Sono cittadino romano da anni domiciliato in Sicilia e sono anche un bravo cuoco, a detta degli amici. Userò i vostri prodotti per matricine, carbonare e grigie, in tutte le loro varianti. Penso che il maialino dei Nebrodi mi farà ben figurare. Siete degli ottimi venditori.
Cordiali Saluti

Accessories