Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi

Cheek or "Buccularu" from the black pig, its name derived from the dialect word "buccularu" meaning check of the pig.

  • Kg 1
  • Kg. 1.3
  • gr. 960
  • Kg 1.030
€26.00 (tax incl.) €23.64 (tax excl.)
Tax included
 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 2 rating(s) - 2 review(s)
View distribution

Appearance: Piece of meat from the pig's cheek, pear shaped with a rind on the lower surface.

Consistency: Appearance when cut: White with evidence of lean pink meat.

Weight: Varies from 1.2 to 2.4 Kg

Taste: The taste is savoury but not salty and has a very fragrant aftertaste

Aroma: Intense and spicy

The Nebrodi Black Pig

You might also like
 Reviews
By (Ortoliuzzo , Italy) on  27 May 2021 (Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi) :
(5/5

guanciale

Ottimo

By (PALERMO, Italy) on  22 May 2020 (Guanciale o Buccularu di Suino Nero dei Nebrodi) :
(5/5

Un gran figurone con gli amici

Stamane è arrivato il vostro pacco, prodotti bellissimi. Sono cittadino romano da anni domiciliato in Sicilia e sono anche un bravo cuoco, a detta degli amici. Userò i vostri prodotti per matricine, carbonare e grigie, in tutte le loro varianti. Penso che il maialino dei Nebrodi mi farà ben figurare. Siete degli ottimi venditori.
Cordiali Saluti